Ananto, tak to má většina lidí. Je to přirozené, že jo. Jen nechápu, proč období dospívání, kdy je přirozený jít proti autoritám, "zlobit" snažit se vymezit proti většině,atp. - proč tenhle přirozený proces dospívání nazývat pankáčstvím a honit si triko, že jsem byla pankáč. A to, že z toho času ve mně ještě něco zůstalo, nazývat pankáčstvím v hloubi duše mi taky přijde trochu úsměvné. Zatím všechno, co tu čtu za vzdoroakce jsou typické vzdoroakce pubertáků. Jsou správné a patří to k věku. Ale není to nic zvláštního. Jestli tohle je punk, pak bychom měli přejmenovat období adolescence a dospívání na období punku. Ale pak už by to nemělo tu přitažlivost asi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.