23.11.2010 19:02:44 hadako
Re: Porodnice v okolí Prahy
Já rodila 2x v Neratovicích /předtím 2x na Bulovce/, naposledy letos v červnu. Pro jistotu, kdyby byly nějaké problémy jsem se registrovala na Bulovce. Nakonec jsme v půl šesté ráno taxíkem vyjížděli z Prahy /Letná/ a v šest tam byli, v osm se malý narodil. Po 30 hodinách jsme šli domů zcela bez problémů. U tohoto i prvního porodu v Neratovicích /to jsem tam byla asi 5 dní, protože mi porod vyvolávali pro odtékající plod. vodu v 38tt/ byl manžel celou dobu se mnou. I první dva porody na Bulovce byly dobré, jen je to prostě oproti Neratovicícm mašinerie....Pravdou je, že se v Neratovicích prakticky za vše platí, ale pokud se nechceš v porodnici zdržovat, nijak to nekomentují a postupují poměrně vstřícně. Pro nás to letos byla investice cca 600,- taxi a cca 1800,- porodnice.Za výhodu považuji i to, že jsem v případech obou porodů v Neratovicích chodila jen ke svému doktorovi a v porodnici jsem "v poradně" neztrácela čas.
Pokud budeš mít nějaké otázky, klidně mi napiš na mail. Taky mám kluky blízko po sobě /2006,2007,2009 a letos/.
Odpovědět