Mužská složka? Ale prošimtě! Naposledy, když jsem tady přispíval, tak jste mě málem uklovaly a od Hilly jsem se dozvěděl, že jsem hňup. Pro Krokodýla77 - prosimtě, jdi do tý hospody, tam to prober s dědkama, zformátuj si mozek bourbonem, vykašli se na to a pokračuj po svý cestě. Ta tvoje stará se dělá zajímavá a to co ti říká (že ti to bude nadosmrti vyčitat) myslí vážně. Je ti 34, nevím kolik je jí, ale vona už dlouho nebude krasava (tedy jestli je alespoň teď). Pak je poněkud úsměvný, když tě ke zdi tlačí vystřílená pětačtyřicetiletá raketa, která však stále žije v dojmu, že tebou pomocí svého genitálu může manipulovat. Trochu sebeúcty chlape!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.