Rodila jsem akutním sc a na břiše mám ohavnou tvrdou keloidní jizvu, která po sexu či změně počasí bolí(aktuálně dva roky po porodu). Dvě moje kamarádky jizvu po sc téměř nemůžou najít. Při představě, že něco takového jako teď na břiše mám na hrázi, se mi dělá mdlo. Moje máma rodila naposledy před třiceti lety a jizvu po nástřihu cítí dodnes. Podle mě je geneticky dané, jak se kdo hojí. Já jsem si vytáhla černého Petra, takže pokud by mě v budoucnu chtěl někdo nastřihovat, budu se doslova prát (a taky v žádném případě nikdy nepůjdu na lifting ) Jo - a to srovnání s obřízkou jsem už slyšela a připadá trefné i mému muži (má k ženskému pohlavnímu orgánu velmi vřelý vztah )
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.