Ahoj, o tomto syndromu jsem si toho přečetla hodně, kdy se to může stát a jak atak podobně. Měli jsme tento případ v rodině, proto se toho bojím. Synek spí bez problémů na zádech, když měl rýmu, nechávala jsem ho spát i na bříšku. Není pravda, že by se mimčo jen tak samo zadusilo, vždycky si místo pro dýchání najde, oni miminka mají také svůj pud sebezáchovy. Párkrát jsem se i s hrůzou v noci vzbudila, když jsem neslyšela jeho pravidelné oddechování a vyletěla z postele celá zpocená. Prostě jen na chvilku začal dýchat povrchně apak zase začal oddechovat (je to takový pravidelný rytmus a když se to změní prostě mě to vzbudí) Mám z toho strach, ale nepřipouštím si ho. Samozřejmě si oddechnu, až odezní synovi rok. Nemám žádnou radu, jen se snad moc neděsit dopředu a nepřemýšlet nad tím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.