5.12.2010 19:41:48 Teraza Horáková
Re: Tchýně a Mikuláš
Heroes, nečetla jsem reakce, měli jsme tu plno lidí a jsem unavená, takže jen reakce na Tvůj příspěvek.
Ono je to těžký - my - ty ročníky, co mají nárok být tchyně apod., jsme na čokolády nějak fixovaný, jakože správné Velikonoce, Mikuláš a Vánoce bez čokolády nejsou to pravé... takže vznikají tyhle situace, navíc - ještě do toho máme Mikuláše slavící děti, takže trochu zmatek.
Letos jsme čokolády apod. jako dárky odbourali a protože dětí je v rodině moc a fakt si nepamatujeme, co kdo jí a smí, velký koš ovoce, sušenek.. ať si ho rozeberou, kdo co může a kdo co rád a pár neutrálních pochutin pro každého osobně do balíčku.
A zase mi ty děti připadaly skoro zklamané... že to bylo takové odosobněné. No v tom počtu máme nárok si nepamatovat všechno .... a naopak - v té záplavě pochutin, co je na trhu a tak krásně balených se i orientovat a odolat taky.
Nepřipadá mi to od babičky jako naschvál, zvlášť, byl-li toho koš, spíš jí to nedošlo... a to se stát asi může. Ale nadílku dcerka doma dostala, babiččina byla bonus navíc (naštěstí jste se na to nespolehli). Babí bych vytýkala jediné - při společném bydlení stačila otázka nebo konzultace.
Ale nezlob se na ni.
Odpovědět