6.12.2010 11:23:51 Z+2
Re: Pomalý hrnec
My bez něj nemůžeme existovat. Vaříme z 90 procent v něm. Maso z něj je daleko měkčí a chutnější. Zvlášť u hovězího to všichni ocení. Manželka i já máme život strašně plný, takže je pro nás ohromnou výhodou minimální čas na přípravu. Je třeba se s ním naučit pracovat, jako se vším. Ráno naházet jídlo do něj a zapnout ho. Prakticky všechna jídla v něm děláme celá, bez jakých-koliv předvařování či doupravování. Doba přípravy jídla se smrskla na pár minut. Další výhodou je, že jídlo snese i dlouhé převaření. Příchod o 2 hodiny později není průšvih. Snad jen brambory jsou lehce rozvařené.
Rozhodně doporučuji pořídit některý s typu s nádobou vhodnou k zapékání a ohřívání. My ji u prvního hrnce neměli a přendávání jídel před ohřátím byla jeho jediná nevýhoda. Nám šetří strašnou spoustu času. Navíc nám jídla z něj chutnají víc a nepochybně jsou dietnější a zdravější, než při naprosté většině jiných příprav.
Odpovědět