Bijete svoje psy?
Ahoj, poslední psí diskuze mně navedla k tomu, že se tu zeptám, jak vychováváte svoje psy? Moje tchýně má amerického kokra. Před tím měli tři jezevčíky, což jsou sice docela tvrdohlaví, ale hlavně malí psi. Já u nich zažila jen toho posledního. Ale ten kokrouš je šílenej, velice aktivní, skáče po všem, co se hýbe, náš malej z něho má vždycky psotník, jinak je docela hodný. Tchýně ho nakonec chytne a zavře ho do koupelny, kde je v podstatě celý ten víkend, co tam jsme, pokud nelítá po zahradě. Bydlí od nás 350 km, takže tam vždy jedeme na pár dní. Krmí ho tak všelijak, granulema pro kočku a lidským jídlem, kromě brambory, ty se prý nesmí dávat, jinak mu dá všechno, klidně ze stolu, pes pak stojí u stolu, skáče nahoru, div nebere dětem jídlo z ruky. Koukám na to blbě, takže ho zase vždycky akorát zavře. Skáče do postele, všude jsou jeho chlupy, jsem alergik a tohle fakt zvládám blbě, otýkají mi oči, ale ten pes je tam holt doma. Ona si myslí, že se pes nesmí praštit a on se k ní chová dost šíleně, vrčí, chňape po ní. Jsem z toho vždycky dost znechucená. My jsme nikdy psy neměli, nějak k nim nemám vztah a tohle mně točí. Může se pes praštit? Nebo jak ho vychovávat? Máme s tchýní docela dobrý vztah, tak nechci moc prudit, ale blbě to zvládám. Díky za odpovědi. J.
Odpovědět