Re: Jsou zimní boty SUPERFIT s membránou GORE-TEX hřejivé?
Zerat, ponožky dcera nemá žádné spešl - kupujeme bellindu, ovšem vloni v botech od větví jí zima nebyla, letos v drahých botách ano, tak vážně nevím. Syn má ponožky stejné cca a zima mu není. Jinak chodí oba stejně - do školy, že školy, po venku. dcera byla min. týden v Praze - chodily tam celý den po Praze a mrzla :-(
Do těch primigi bot jsem i vlezla - dcera má mnohem větší nohu než já, takže úplně vpohodě, ovšem nemile mě překvapilo že mají hrozně slabou podrážku - což od pohledu vůbec nevypadá a mě nenapadlo do nich lézt v obchodě. A prostě když přijde domů a strčím tam ruku je v nich šílená zima - vážně nevím co s tím, člověk koupí boty za 2t a dítě v ich pak mrzne :-(
Pro sebe bych taky nutně potřebovala nějaké dobré boty - myslela jsem že jeidně goretex, teď ale vážně nevím. Mám 2. rok kožené bamy s kožíškem - ovšem mrznu v nich, normálně mi přijdě že mi jde vlhko podrážkou. Pro sebe ale potřebuji něco trošku elegantního - chodím do práce i v sukni, elegantní černé kalhoty atd. - ovšem nic kloudného nemůžuá nikde sehnat - poradí někdo???
Odpovědět