Re: Pojištění psa
Zdravím.
Osobně bych doporučil kompletní servis od alianz. Za málo peněz hooodně muziky a o to u pojistky jde. Česká je dle mého osobního názoru moloch, a je tu už jen proto, že zatím, s prominutím, "žijí" ti, co jí byli věrní za minulého režimu a mají tak trochu konzervativní sklony. Jinak řečeno: je to neprůhledná společnost, kde na Vás vybafnou částku za balík služeb a buď ber nebo nech být, aniž by člověk věděl, kolik za co platí. (Něco jako: "chci máslo, 10 rohlíků a mléko = 60,-Kč, ale ceny tu pověšené nemají - je to moc a nebo málo? Má to máslo 200g nebo 250g??? a mléko? Jakou má trvanlivost?" V téhle sámošce vám řeknou, že než to sníte, tak Vám to vydrží... osobní zkušenost - ani vedoucí nevěděla jak mi odpovědět na otázku kolik platím za úrazové připojištění v životce, kterou mi tam nabízeli, kromě: "Já to nevím, nikdo to tu neví". A toto přiznání jsem z ní dostal po několikerém vytáčení se a mlžení. Přístup jak noha!) Mám rád přehled a to mi jak alianz, tak třeba kooperativa umožní... Narozdíl od české!!! Mimo to mnohem levněji. Jejich nabídky třeba povinného ručení jsou o i 20 a více % výše, ale bez povinností = jsi li blb, pak je to přesně pro tebe. Ale pejska 100% u alianzky
Co pojištění zahrnuje?
veterinární vyšetření, ambulantní ošetření hospitalizaci, anestezii, chirurgické zákroky vč. implantací, náhradní ubytování psa či kočky v hotelu pro zvířata nebo náhradní chovatelská péče během hospitalizace majitele
Pojištění psů od 960 Kč/rok
pojištění koček již od 680 Kč/rok
sleva pro asistenční, slepecké a záchranářské psy
pojistí Vašeho pejska či kočičku v jakémkoliv věku
:o)
Odpovědět