Detektivní agentura pro zjištění/potvrzení nevěry
Ahoj holky, koukala jsem, ze tu v posledni dobe byla zminena nektera docela smutna temata (tykajici se vztahu) atd. zrovna jsem se vratila z navstevy kamaradky, ma dve deti (predskolniho veku), manzel ji leta podvadel, aniz to vedela. pred rokem a pul se dusoval, ze vztah ukoncil, ze s dotycnou uz nic nema atd. a ted je jina kamaradka videla na obede, dle manzela kamaradky jen "pratelske vanocni setkani" a pry s ni nic nema... ale on ji to tvrdil i v minulosti, jeho nevera praskla dost brutalne a kamaradka od nej chtela i odejit, ale pak se rozhodla zachranit rodinu. vypadala v poslednim roce docela spokojene atd. a mela jsem pocit, ze se jejich vztah nejak normalizuje, proto me ted docela tim sdelenim prekvapila, ono ji to dost sebralo, protoze donedavna jeji manzel tvrdil, ze ona je jedina, ze s tou slecnou uz nic nema atd. a to, ze pry s ni obcas skypuje nebo ze ji ma mezi prateli na facebooku pry nic neznamena... no kamaradka si ted nadava, zase mu neveri a chce vztah skoncit, ale chce mit jistotu, ze opravdu manzel zase podvadi - do oci ji rekl, ze ne, ze chce byt u rodiny, ale je fakt, ze posledni dobou opet byva hodne dlouho vecery v praci atd. (kolikrat s kamoskou skypujeme kolem desate a neni doma, ale na druhou stranu ma dost tezkou a odpovednou praci a nebrala bych to automaticky, ze neni doma .. nevera atd.). no a kamaradku napadlo, ze by si nechala zjistit, jestli manzel se slecnou jeste udrzuje vztah pres detektivni agenturu. podle me je to blbost, dost jsem ji to rozmlouvala, at se rozhodne podle toho, co citi sama, ale pry by tak mela "jistotu", ze ho neopousti jen tak.. nevim, co si myslite, muze detektivni agentura zjistit, jestli ji manzel nepodvadi nadale? me to prijde jak ze spatneho filmu. jo a pry by jim dala cislo dotycne, coz podle me nemuze nejak stacit... tak nevim, jsem z toho nejaka mimo, rada bych ji poradila, ale nevim, jestli tohle je ta spravna cesta..
Odpovědět