3.1.2011 20:27:44 Termix
Re: Reklamovaly byste nebo nechaly být?
Tak v tom případě mají mít na sobě cedulku s nápisem, jsem podavač zboží. Ne prodavač. A už vůbec ne ten, který poradí, pomůže ...
Představ si, že bys šla do jazykovky na kurz angličtiny a lektor tě bude učit španělsky se slovy, neumí dostatečně dobře anglicky, ale jsem zaměstnaný v této jazykovce.
Nemůžu si pomoct, ale mně je úplně jedno, jestli je nebo není problém sehnat kvalitního prodavače, to si musí zařídit ta firma sama. V tom případě má mít jen tolik poboček, kolik je schopná pokrýt kvalifikovaným a kvalitním personálem.
Koupit ten telefon pro manžela byl prostě momentální nápad, on s tím vůbec nepočítal,prostě jsem se konečně dostala do obchodu bez dětí a najednou mi přišlo, že tohle by mu fakt udělalo radost. Konzultovala jsem to s našim kamarádem, který telefonům trochu rozumí. Já jsem samozřejmě ráda, že mi telefon vyměnili, ale neomluvili se, chovali se opravdu arogantně, já odcházela s pocitem, že jsem provedla něco špatně já. Já ta chtěla utratit a taky utratila fakt hodně peněz, klidně bych utratila i víc, ale mám pocit, že jim to je jedno.
Odpovědět