Re: Reklamovaly byste nebo nechaly být?
Terinko, tohle jsem mela pujceny v prosinci, upozornili mne na to omezeni 3g, ja je upozornila na to, ze kdyz mi v tom nebude slapat citrix, tak jim to vratim, chlapik mi rekl, ze neni problem, strasne milej, ochotnej vsechno...no fungovalo to, ale proste vycerpa se to celkem rychle, mela jsem to na zkousku pro firemni ucely, sla jsem to po 14 dnech vratit...OBROVSKY PROBLEM - mela jsem natrzenou krabicku. Jo, neslo mi to doma otevrit, urval se mi vrsek krabicky "zaviratko", na prodejne ze me udelali blbku, co neumi otevrit krabicku a odmitli mi to vzit zpatky, ze to neni originalne zabalene a nemuzou to tak prodat dalsimu zakaznikovi, na muj dotaz, zda skutecne tyto "pouzite a vracene" modemy nijak nekontroluji a hned davaji dalsim zakaznikum, prodavac odvetil, ze nevi, ze se to posila do Phy a co se s tim dal deje netusi...ale proste mi to nevzal. Bohuzel jsem musela jeste ten den pryc z CR, tak to za mne pak resil muj tatka a vyhadal to tam s vedoucim dalsi den, pristup ale fakt desnej. Faktura mi prisla taky, ale na nulu - zkusebni provoz. Navic se po vraceni musi deaktivovat ta simka, co je vevnitr, jinak ti na ni bezi dal pausal. Takze pozor na krabicku a nezapomenout deaktivovat tu simku.
Odpovědět