hm, jak to tak čtu, jsme docela tradiční. Vstáváme před sedmou (i tak máme co dělat aby dcera byla ve školce před půl devátou), pak se synkem trajdáme po městě nebo na návštěvách, nakupujem, pak vařím atd, a oběd teda míváme nejčastěji mezi půl jednou a jednou. Pak si jde na hodku lehnout a v půl třetí vyrážíme pro ségru do školky. Ta je sice právě po svačině, ale pravidelně hladová, syn taky, takže s sebou nosím větší svačinu nebo jdeme do pekařství. Další sváču mají tak v půl páté když dorazíme domů, večeří cca v 7 hodin a jdou spát mezi půl osmou a půl devátou (když je koupání). Je jim 5,5 a 2,5. Vyhovuje mi to docela dobře. Jako mohla bych se válet v posteli celé dpoledne ale... nevím jestli to už mám tak zafixovaný od mámy nebo co, ale prostě si připadám blbě když se vzbudím dýl než v půl deváté. Pak to mám celé posunuté, čumákuju do noci a ráno jsem zas nepoužitelná..... takře za mě radši "klasiku". Právě máme takhle známé, se kterýma je problém se sladit abychom někam vyrazili, pro ně "ráno" je v 10 hodin, odpoledne začíná tak ve 4-5...., když přijdou večer "na skok" tak odcházejí v osm.... mají taky 2 děti.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.