kdybych plánovala druhé dítě, tak bych asi všechny věci pryč neposílala a některé, na kterých by záleželo, bych uschovala pro druhorozeného. Mám děti starší než moje ségra, ale ona mi na ně - mimča nakoupila prakticky veškerou výbavičku cca do 2 let - v Německu na různých bazarech dětských věcí a výprodejích v CaA apod.(byla tam jako au-pair a tady to nebylo moc rozšířené, ty burzy). Takže jsem pokládala za samozřejmé, že jí to pak přenechám. Navíc já mám dvojčata, takže jsme se dohodly, že některé věci předávám i jinam, buď prodám, nebo dám. teď už neprodávám nic, kluci z moc věcí nevyrostou a když jo, tak je to zdevastovaný Jestli tě to žere, tak se domluvte, že jí některé "lepší" věci odprodáš a nebo si je prostě schovej....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.