Všechno si nechávej. Ať si sežene někde sama. Já jsem se po zkušenosti s tím hnusem od švagrové (mmch. nechala jsem si z toho minimum, něco málo dala do charity a zbytek jsem vyhodila a to jsem skromná, ale moje děti nebudou chodit jak váleční sirotci) docela bála, že to budu muset vše kupovat. Teď vím, že obavy byly zbytečné, když nejsi celoživotní vyžírka a vychcánek, dostaneš dost věcí i od kámošek a pod. Mně daly kámošky po děckách třeba jen pár kousků, ale naskládá se to. Navíc třeba tady je plno hodných holek, které pomůžou. Já jsem před Vánoci dostala 4 balíky oblečení pro desetiletou dceru. A jen se dokopu to nafotit, dám do placu děsnou kopu hader po ní. Není to všechno luxus, ale hnusy nedávám ani do charity, to bych se musela stydět. Tak až otěhotníš, sleduj rubriku Daruji, určitě něco bude. Holky jsou tu fakt hodné.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.