Dobrý den, měla jsem od zhruba 15 to samé ... Stačilo se špatně pohnout a tep se okamžitě zvýšil. Měla jsem při tom pocit jako by mi někdo seděl na hrudi, tepání srdce bylo vidět i skrz svetr... nejdříve jsem to neřešila (vypustila jsem pití kávy a všech tekutin obsahující kofein). Ale nepřestávalo to a když se to začalo ozývat častěji, navštívila jsem lékaře. Řekl mi, že je to tachykardie, která se dá vyléčit operací. Jmenuje se to "katetrizace" - umrtví vám tříslo, kam potom zavedou katetry (takové drátky) jsou asi tři, protože mi zlstaly tři jizvy (menší čárky) - tím se dostanou do srdce, spálí tam místečko, ve kterém je díra (kudy se vrací krev zpět a to způsobuje ty záchvaty) a pak ležíte na stole nějakou dobu a lékař Vám vyvolává ty záchvaty, pokud nepřijdou, je vše v pořádku, chvíli si poležíte (já šla hned ten den zákroku domů, jelikož mám z nemocnice panickou hrúzu a třetí den po operaci jsem byla v práci) jen jsem špatně chodila - tříslo bolí. pokud se operace nepovede, ke třeba jít na další - ale po zkušenosti s tou první bych na další dobrovolně nešla. Je to nepřijemné a brrr. Ale vřele doporučuji, potíže přestaly!!!! Hodně štěstí a odpočinku. Monika
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.