Dandy,ja to nefotila a na fotce to ani moc nebude.Je to fakt slaba carka,ale je to carka,ohranicena,cela,odshora dolu... Falesne pozitivni carku jsem kdysi davno taky mela a tahle vypada jinak... Navic mi ty mamamtesty driv nedelaly carku ani po limitu,kdyz jsem testovala uz asi tyden po ovu.
Takze tam neco bude.Mne spis rozciluje to,jak se promenuje ta intenzita a ze po tydnu testovani nemam dalnici...
Modrinko,nedes me.Ja ovu mela prokazatelne az 19.dc... Nastesti mam rozumneho dr.,kteremu kdyz ukazu namereny graf,tak k tomu prihledne.U druheho tehu mi taky dr. na utz rekla,ze mimco neroste a muj dr. me presvedcoval,ze jeste tyden pockame,hnal me na krev a uklidnil,ze je vse ok.A ted nam to mimco roste zase moc rychle.
Takze to bych si asi uhajila,muj dr. je rozumny.Ja jsem objednana na preventivku,tak mu to asi nemuzu nerict...
Marto,diky.To vis,ze jsem rada.Byla bych statsna jak blecha.
Urcite treba tuhle noc to nebylo tak koncentrovany,ale ja nikdy netestovala tak brzy,byla jsme zvykla hned tam mit aspoň trochu tlustici.No jo,kazdy tehu je jiny,co.
Tohle je nervak od zacatku,tak treba pak to bude klidek.
Lillu,na prdku bych zaslouzila.
S Kubikem to bylo na testech snad hned!Uz 9.dpo tlustice...
Acetom,diky,teda koukam,vy budete mit dalsi mimco?No,tak to gratuluju a at vse dopadne co nejlepe!!Potkavali jsme se obcas na jedne diskusi,tak si te pamatuju,drzela jsme ti palce pri tehu s Radkem...
Listovku bastim od okamziku,co to tusim.