tak cim bych zacala...ja osobne jsem si poridila kocku...protoze uz kocoura mam a nechala jsem ji oplodni aby mela kotata..narodili se nam dva kluk a holka..kluk byl takovy mazlivy a pritulnejsi a rychleji si zvykl chodit na zachod a jist normalni jido..zatim co holka byla vsechno nicila a vubec se nemazlila a jeste do ted ji musi kocka kojit aby vudec prezila a to uz ma mesice...ja bych vam teda asi dopurucila kluka...akorat ho potom musite nechat vykastrovat protoze strika a to hrozdne smrdi..a byt vama tak ho nebo ju nepoustim vubec ven mximalne na viditko protoze by se taky nemusela vratit bud by ji nekdo ukradl protoze o tuto rasu ma velice hodne lidi zajem a nebo by vam sama utekla..bud ji pustte na balkon nebo na to voditko jak jsem uz psala...take mohou z venku prisest se stykem s jinyma kockama blechy nebo klistata..ale toto rozhodnuti je jen na vas..Ps:kocka je taky super..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.