Baví ... a moc. Je to pohodička, nemuset vstávat brzo ráno, koukat na pohádky kdy se mi zachce a okolí ani nemá "nárok" myslet si o mě, že jsem úchyl, když v mém věku sleduju bajky , můžem courat kdy a kde se nám zachce, jezdit na kole na výlety a nejsme v žádném časovém presu, můžu celý den proflákat v pokojíku na podlaze a stavět si hrady z kostek(děcko to nebaví, hraje si s něčím jiným) a nemusím se starat o obživu rodiny, bo finanční stránka leží na bedrech manžela. A když je doma bordel, svedu to na dítko ... já si MD užívám na plné koule a docela mě mrzí, že už mi to brzy končí i když teda i tak chodím na částečný úvazek pracovat, ale jen když má muž dobrou směnu a je s mládětem doma. Starší už je školáček, takže mám na něj i víc času na úkoly, než bych měla coby pracující, kdy chodím v půl 7 z práce dom.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.