22.1.2011 21:53:45 Kapradina
Re: Kočárek Jané Twin Two
Martinico,
nemám tedy zkušenost s kočárkem Jané Twin Two - co se týká korbiček mělo by to být v pohodě, ale až přesedláš na sporťák, tak přední sedačka nejde polohovat do úplného lehu, což si myslím je zkladní nedostatek a je to konstruovaný kočárek spíše na sourozence a ne na dvě stejně staré děti, které mají stejnou potřebu spánku a to si myslím dítěti v přední sedačce nejze dopřát v plném komfortu.
Jinak co se týká koleček, tak bych se na ně zaměřila, přeci jen uvézt dvě děti je na kolečka daleko větší nápor a nafukovací jsou v tomto nenahraditelná. Mám dvojčata a první rok jsme používali Teutonii,za mě bych ti ji nedoporčila - velice záhy jsem zjistila, že oddělený prostor pro každé dítě je nedocenitelné. Dost často se rušily a budily navzájem.
Teď máme Easy Walker a nafukovací kola jsou opravdu super, poradí si z každou nerovností terénu a oddělený prostor je nejvíc oceněný při spaní dětí - každý má své soukromí.
Kočárky vedle sebe jsou konstruované tak, abys projela dveřmi šířky 80cm, to jsem projela v pohodě jak Teutonií, tak EW.
Odpovědět