My jsem dostaly se ségrou občas vařečkou, sem tam pohlavelk nebo nějaké plácnutí.
vařečku jsme ještě nepoužila, občas plácnu. Co pro mě bylo horší ty nekonečné přednášky to se namě podepsalo, dneska když mi šéf něco vytkně tak si říká stejně jako kdysi "ať mi jednu vrazí". A taky to blbě snáším.
Jak tu někdo psal ... zlatá střední cesta.
Ale co mě daleko víc ovlivnilo bylo to že máma se dopálila a pak s náma třeba 3 týdny nekomunikovala. Nikdy nepřišla a neřekla tohle jsem přepískla nikdy rozepři nedokázala ukončit.
Tak jsme včera ráno ječela na malou že se loudá ... a vím že jsme to přepískla a taky jsme jí to řekla, že se loudala a že jsem se na ní zlobila ale že tolik křičet jsem neměla...pak si dáme pusu a řekneme si že už je to dobrý a že už se na sebe nezlobíme.. já vám jak mě trápika ta její mnoha denní ukřivděnost :-(
to je od tématu ale potřebovala jsm esi trošku ulevit Kač
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.