Podle mě jsou děti dneska vychovávány lépe, obecně myšleno. Přibývá rodičů, co o výchově přemýšlejí, snaží se na to jít jinak a lépe než jejich rodiče.
Ta autoritativní výchova starších generací, lepance, sem tam výprask, vyžadování téměř absolutní poslušnosti..... no možná se někdo pak rodičů bál, ale výsledek byly podle mě lidi s nižším sebevědomím, ne nutně dobře vychovaní. Naše generace husákových dětí a mladí lidi ze západu, to bylo jak nebe a dudy, oni měli přirozené sebevědomí, aspoň tak mi to tenkrát přišlo. Dnes už se to teda pomalu zlepšuje.
A co se týče té vychovanosti, tak já starší generace za dobře vychované nepovažuju, to oni jen tak vidí sami sebe Jsou často neohleduplní, arogantní, neumí slušně jednat.....pokud to porovnám se zeměmi, kde je výchova tzv. volnější, tak tam se k sobě lidé chovají lépe. Tady vidím okolo hodně agresivity.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.