28.1.2011 23:28:03 Debbie
Re: KG v Kalifornii
Ja verim, ze pokud neni tvuj syn abnormalne vyspely na svuj vek. Tak bych ho do KG neposlala. Vzdyt by nastupoval ve 4 letech. Pokud je to otazka hlavne $, tak ver, ze to jsou velmi dobre utracene $$$. Vetsina deti, co znam, tak chodilo do skolky kazdy den minimalne cely rok pred nastupem do KG. Nevim, kde presne bydlite. Ale pokud se jedna alespon o prumerny school district. Tak by mne velmi prekvapilo, kdyby vetsina deti nechodilo do skolky. Tudiz vetsina deti nastupuje do KG a zna vsechna pismenka precist i napsat a neni vyjimecne, ze uz zacinaji cist. Zalezi jak moc akademicky tvuj district je a jake jsou na deti naroky. Aby dite nastoupilo do skoly ve 4 letech neni problem, ale zalezi jake jsou naroky ve skole a tempo atd. Ja ocekavam od svych deti ve skole vysoke vykony. Ale zaroven jsem vedela, ze syn na to jeste nebyl vyvojove pripraveny. Tak ze take zalezi jake mate s manzelem ocekavani. Ja zastavam nazor, ze pokud moje dite je zdrave, chytre atd. Tak nevidim duvod, proc by nemelo mit "A".
Odpovědět