3.2.2011 8:50:49 Markéta
Re: Nakupování s kočárkem - taky na vás koukají jako na zloděje?
Největší "luxus" v tomto směru poskytuje DM drogerie v Galerii Butovice - hned na začátku se na mne nalepí děsně nenápadný chlapík v civilu, který jde všude za mnou, zastaví se v každém regále a dělá jako že si prohlíží zboží, bere do rukou krabičky a vybírá. U regálu s vložkama a tampónama jsem si ho pěkně vychutnala
Nevím, jestli tam je ještě, protože už tam nechodím, nemám tohle zapotřebí.
Pak měli dobrého hlídače ještě v luxusní parfumerii, také na Butovicích. Byl to ohromný černoch který se od člověka nehnul. Velmi příjemné, když jdu do obchodu s úmyslem vyzkoušet si v klidu pár vůní. Ale já naštěstí mám ve velkoměstě mnoho jiných možností, horší je to na maloměstě. A třeba do radotínské drogerie Teta člověka s kočárem ani nepustí, rovnou na plnou hubu řeknou, že lidi do kočárů kradou (do té doby mne ani nenapadlo, že by se to dalo). Jsou tam ale takové baby nepříjemné, že i bez kočáru tam člověk vleze jednou a úplně mu to stačí. Na nějaké letákové akce si nehrají (ale letáky mají). Pokud chce někdo nakoupit za akční cenu, musí se připravit na ksichty a říct si o přecenění, protože ony přece nebudou pořád všechno přeceňovat (citát).
Obcházím takové obchody obloukem.
Odpovědět