3.2.2011 15:06:21 MartinaNov (dva rošťáci
Re: Nakupování s kočárkem - taky na vás koukají jako na zloděje?
ostatně jako každá mamina s malým dítětem. K tomu svačinku, Brumíka, pitíčko, žvejdy, bonbonky, nějaké další kokino.....
To je standard v mé tašce.
Evidentně načatá balení nehlásím. Kdysi tím byl velmi populární Carrefour - jakožto obchodní zástupkyní - protože jako taková si fakt dovolím krást na obchodě, když jsem tam oficiálně, že.. - mi olepovali načnuté balíčky kapesníků, rozjezené žvýkačky, tak jsem požádala, aby mi olepil každý jeden tampón (měla jsem jich asi pět), frajer mi řekl, že to prý není nutné. Usadila jsem ho s tím, že na tom trvám, že se nehodlám nechat obvinit, že jsem jim tam někde z krabičky ukradla pět tampónů! Olepil mi to ale byl rudý až za ušima.
Díkybohu, že společnost Carrefour zvedla kotvy a odplula do háje!
Jo a ještě nás nutili, abychom si zamkly kabelky do jakýchsi klecí, zámky byly na houby, nešlo to otevřít. Sama jsem viděla, jak volali údržbáře, kočka ukázala na jednu kóji, co jí má otevřít, on ani nezkontroloval, jestli je kabelka její, prostě si ji vzala a šla.
Na můj argument, že na prodejně potřebuji mobil, pero a notes, kapesníky, páč mi teče z nosu a že doklady a peníze nikde bez dozoru nenechám, mi řekl, že si to můžu přendat do igelitky. Proč tedy pak ale musím nechávat prázdnou kabelku někde zamčenou a veškerý obsah si přesunout do igelitky, to už jeho IQ nezvládlo.
Nejvíc mi na tom vadil fakt, že neuměl říct, nezlobte se, máme taková nařízení, chápu, že je vám to trapné.... Oni se tvářili jako polobozi a dělalo jim to fakt dobře.
Odpovědět