Re: Mám dát nevěrníkovi druhou šanci?
Brebberry, rozumím ti, něco z toho co píšeš mám podobně. Možná už mě nebudeš číst, možná už reaguju pozdě, ale podle mě asi záleží na tom, jak moc každý z vás chce, pokud chcete oba, tak by to třeba mohlo vyjít. Přestože na takovéto happy-endy nevěřím, držím ti palce a přeju, aby popel, který si teď sype na hlavu, myslel vážně, a ne jen jako prostředek k už dříve prověřenému sexu.
Jsem totiž velmi skeptická k takovýmto návratům, muži to většinou mívají ve smyslu hesla: "Jednou dobyté území je MOJE - nejen že ho neopustím, ale ani se ho nevzdám - i kdybych o něj nakrásně neměl zájem." To jsem jen zkopírovala, už to tu kdysi někdo napsal, ale já se ním naprosto ztotožňuju.
Mně se nikdy nepodařilo vrátit se s žádným exem do stejné řeky, natož do lepší. S mnoha jsme skončili u kamarádství, s několika u kamarádství s občasným nadstandardem, ale nikdy z toho nebylo emoční partnerství a intenzivnější a láskyplnější vztah než předtím. Je fajn slyšet, že jsem nejlepší ženská jeho života a nikdy na mě nezapomene, případně se ozývá v různých intervalech ještě mnoho let, bohužel přesto jde a zamiluje se do jiné...
Odpovědět