Bůh je láska. Je to tedy někdo, kdo tě miluje a ten, kdo tě miluje, tak chce pro tebe jen to nejlepší. Má tě rád takouvou jaká jsi a ne pro to kým jsi a nebo čím jsi.Taky tě nemiluje míň jen proto, že máš za sebou něco, na co nejsi příliš pyšná.Vycházíš-li právě z toho co jsem napsala výše, tak zjistíš, že Bůh pro tebe naplánoval jen to nejlepší a je připraven ti konkrétně pomoci právě s tím, abys to mohla žít.
Neexistuje žádná oblast v životě člověka, kde by ti Bůh řekl: "Sem mě netahej, s tím ti nepomůžu." Tedy jestli zrovna neplánuješ vykradení banky a jiné lupárny, do toho s tebou Bůh nepůjde. Ale když takový lump, který už takové věci na svědomí má a bude toho upřímně litovat, Bůh pomůže konkrétně i takovýmu člověku se z toho dostat (což neznamená, že by nenesl následky svého rozhodnutí jít proti zákonu země).
Příklad: mě Bůh pomáhá např. při výchově dětí, máme tři v PP a jsou poněkud výchovně náročné. Často potřebuji, aby mi Bůh konkrétně pomohl, jak s tím dítětem v té situaci komunikovat. On mi dává do konkrétní situace, konkrétní radu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.