Pokud bych měla skutečně vycházet z křesťanství, tak bych považovala rozdané karty v životě jednotlivců v rámci jednoho života za krajně nespravedlivé, nedává to logiku. Proto nejsem "křesťan", křesťanství mi nedokázalo odpovědět na základní otázky a to např. proč jeden má všechno a i přes to že dělá špatné věci mu to v životě vychází, zatímco jiný se rve se vším. To ale neznamená, že nevěřím v Ježíše. Mám spíš silné pochybnosti o autorizaci Bible. Na základní otázky mi odpověděl až budhismus a hinduismus - tam mi to zapadlo okamžitě a potvrdilo se mi to co jsem tušila už dávno. Tím se nechci dotknout křesťanství, protože si myslím, že kdo je pravým křesťanem není nad něho.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.