Brouti, zažila jsem před xxx lety, ani si to nechci vybavovat
a týkalo se to mých rodičů, otec peníze propil, a že to nebyly malé částky a mamka platila dluhy a vše bylo každý měsíc stejný a pořád dokolečka. Bydleli ve státním 3pokojovém a byli hodně zadluženi, já jsem si na jeden dluh vzala půjčku, aby je nevystěhovali a stejě v tom pokračovali, řešila sem to na úřadě, co s tím můžu udělat, ale na tu druho vyšší částku už jsem si půjčovat nechtěla, nabízeli splátkový kalendář a kašlali na to, snažila sem se najít menší byt, ale otec odmítl, že do malého nepůjde
. Strávila jsem s tím hodně času, kvůli nim se hádala v té době s přítelem, v tu dobu bylo vše proti mně a já na tom byla tak blbě, že jsem skoro napálila auto do sloupu.
Jo ted si ríkám, že je to blbost, ale v té době sem byla zoufalá. Dokonce se bud.manžel slitoval, že by vzal větší byt a bydleli by u nás, ale hodně jsme se báli(hádky a alkohol)
Nakonec je vyhodili, stěhovalo se den předem a bylo to hrozný. Nyní žijí v podnájmu, v menším a dražším nájmem. Hodně omezil pití, měl by úplně přestat, ale
.Dnes nevím, jak je to s dluhy, protože to je jediné, co mne asi čeká, snad to dali do kupy. Ale dnes si může
jak si vedli oba dva nezodpovědně, jim by se líbilo, kdyby kdekdo platil jejich dluhy, ale pro to sami nic neudělali. A já jen doufám, že si to UŽ uvědomili.......