Práce a rodina
Podnikám a jsem dost pracovně a tedy časově vytížená,mám dva kluky 4roky(nechodí do školky) a druhý 5měs. práci jsem přerušila na měsíc což mě stálo kojení,děti jsou naštěstí zlaté,moc hodné a samostatné,ale já mám pocit,že je o něco ochuzuju,sice když mě potřebují jsem pro ně,pochovám je,pomazlím,postavím dům z lega,ale stejně pořád "jsem v práci" když jdeme ven povídáme si,ale stále mám v ruce telefon,buď někdo volá nebo vyřizuju maily,jsem workoholik a nevím jak si utřídit čas abych stíhala rodinu,domácnost a muže na 100% dá se to vůbec zvládnout????Pracuju už 3roky a stále si nedokážu zařídit čas tak abych se věnovala dětem,doma pokidila a uvařila,vařím,ale několikrát za týden si jdeme na oběd,na muže mám čas akorát o víkendu během dne,večer opět zasedám k pc a pracuji.
Zajímalo by mě jaké to mají jiné zaměstnané maminky a zda je to úplně jiné být jen maminka na mateřské,co děláte když nechodíte do práce?
Mám pocit,že mi jejich dětství utíká pod rukama a nevěnuju se jim jak bych měla.
Budu ráda za názor maminky zaměstnané a maminky "zaměstanané jen domácností a dětmi"
Odpovědět