Re: Práce a rodina
Ono to kojení bylo z více stran,ale myslím,že tomu ten prac.stres dost pomohl,narodil se 4kg,na 4měs. má 69cm a na 3měs. se budil po hodině,že má hlad vydržela jsem 4dny ve dne v noci po hodině,ale začínala jsem být tak vyčerpaná,že jsem zapomínala,pro rohlíky jsem šla do drogerie místo do večerky,únava prac.stres,on se najedl a za půl hodiny už byl neklidný,byl úplně jiné miminko,najednou začal mít i méně plen a tak jsem nasadila Nutrilon,nedalo se to vydržet,dr. mě utešila a pochválila,že jsem ho netrápila za každfou cenu,on je prostě veliký a hodně akční a já mu prostě nestačila,přikrmovala jsem ho a byl v pohodě,ale pak jsem dostala chřipku s vysokýma horečkama a on ten den ode mě odmítl,zkusila jsem to ještě večer,ale to se k prsu ani neotočil.
Pro upřesnění Práce je mým koníčkem,baví mě,žiju tím a dokud se Domík nenarodil šlo to vše jako po másle,je jasné,že s druhým dítětem už to bude náročnější,já jen nemám až takovou oporu v muži,že by sám od sebe něco udělal,řekl oblékni kluky jdem ven ať máš na práci klid,on jde do práce a pak celý den poslouchám jak je unavený,protože ON BYL V PRÁCI,musel vstávat v 5 hodin,já jsem přeci doma.To mě nutí nad tím přemýšlet jak to zvládat lépe,rozhodně PRÁCI NECHAT nechci,jento zkloubit děti-práce-domácnost,zajímalo mě jak to mají jiné maminky,občas trpím tím pocitem že se dětem nevěnuju,jak jsem už psala,protože nevím jak to asi chodí jinde u normálně pracujících,vyzkoušela jsem uMíši být jen na mateřské,ale po roce jsem začala přemýšlet,že bych šla aspoň na nějakou brigádu,vadí mi být finančně omezená,přemýšlet jestli si dám kafe nebo koupím příkrm
Odpovědět