Z manželem jsme byli 13 let štastný a opravdu ,máme 2děti z IVF tak kdo to zná ví že nás to stmelilo o to větší to byl šok.Byla jsem jaho první, to že to neskusil s někým jiným mě strašilo a trochu jsem to čekala ale né s "dobrou "kamarádkou.Oto vjetší je to zrada.Pomáhala jsem jí řešit její špatné manželství a chválila to svoje a to byla chyba.Prostě mu zavolala že potřebuje poradit a on šel a dopadlo to tak že se mi hned přiznal a strašně toho lituje.Ptala jsem se proč, bylo mu ji líto trocha alkoholu to ho neomlouvá a asi zakázané ovoce sám neví prý nemyslel.Je to už pár měsícu a já stále nevím jak to překousnout, strašně se sneží, stále snad i víc nás miluje je zdrcenej ale já stále nevím jak na to zapomenout ta dvojítá zrada je moc.Ona si to nachystala dopředu a já kráva jí ho naservírovala nachápu že lidi mužou byt takoví zlí.Jak to mám skousnout ani alkohol nepomáhá a musím myslet na naše prcky.Musela jsem to někomu svěřit už si asi žádnou kamarádku nepustím k tělu všechno my ta mrcha zničila.Snad se to někdy srovná.Ahoj a ostatním pevné nervi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.