Xantipo, mě by na tom nejvíc zajímalo, co je příčina a co důsledek, proč si některé děti neumí ohlídat hranice. Moje děti měli tu zodpovědnost za svoje rozhodnutí vždycky a téměř bez problémů si to vždy uhlídaly k oboustranné spokojenosti. Když chci aby si vytřely v pokoji dám jim do pokoje kyblík s vodou a tak do dvou dnů je vždycky vytřeno, nepořádek v pokoji mě nějak nezajímá, jestli nechá oblečení na posteli, nebo jeslti má rozházené knížky mě netrápí, jinak mám děti čistotné, když něco chci tak jim řeknu a vždy to nějak udělají. Čas na učení, známky- starají se sami, nelpím na známkách, pro mě zbytečná čísla, chodí na kvalitni školy a moc se teda neučí, ale nikdo nepropadá, takže jsem spkojená. Dcera je přijatá na vysoké, ani jsem nezaregistroval, že už dělala přijímačky, jednoduše přišla domů, že to má za sebou a jeli jsme to oslavit. Před přijímačkama na osmiletý gympl všichni kolem chodili na přípravné kurzy, syn se smál, že to je levou zadní a radší mu mám ti peníze dát na něco co opravdu potřebuje, já si kousala nehty stresem a nakonec úplně v pohodě prošel, prostě vím, že se na ne můžu spolehnout, že jsou zodpovědní a znají své možnosti, nemusím jim dělat policajta...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.