Kláro - tak z Tvého příspěvku jsem úplně mimo: Xantipo, to tak u ná bohužel rozhodně nefunguje, nevím na co přesně z mého příspěvku narážíš, ale tak to rozhodně není. Spíš neděláme z tolika věcí problém, nebo věc hodnou pozornosti. Strašně moc věcí je pro mě druhořadých, takže uklízení, spaní, jídlo, příchody domů, počítač a telvize, nákupy... to jsou úplné banality, kterýma si nebudu komplikovat vztahy. Když někdo nechá ručník v koupelně na zemi, nebudu na nikoho křičet ať to okamžitě zvedne, ale zvednu ho, když sedí celý den u počítače, tak to beru tak, že není nic lepšího na práci a nemám důvod to řešit. Když přijde domů pozdě, tak prostě přišlo, má telefon, takže mu můžu kdykoli zavolat. Jediný můj požadavek na moje děti je aby si chránili zdraví a dodržovali zákony a morálku a uživali si život ve štěstí. Víc nepotřebuju. Chápu, že na někoho to neplatí, ale nám se to vyplatilo.
Třeba ty Tebou zmiňované banality - uklízení, spaní, jídlo, příchody domů, PC, TV, nákupy - banalita to je, když to funguje, když ne, je to bordel - promiň to slovo. Ručníky na zemi v koupelně neřeším, neboť všichni vědí, kam ručník patří a kdo to neví, párkrát musí jít a uklidit ho a vím, že příště dotyčného ani nenapadne ručník hodit na zem. A pozdní příchody? No to by mě jeblo. Děti učím, že pokud slíbí, kdy přijdu a nemohu to dodržet, je nutné dát vědět, co a jak a ne že já budu někoho nahánět telefonem. Žádný - no tak jsem přišel/a/ pozdě, no a co? To tedy rozhodně ne. A jak píšeš - když sedí celý den u PC, tak asi není nic lepšího na práci? No to teda nevím. Rozhodně nebudu trpět, aby dítě sedělo celý den jen tak u PC - a pokud nemá nic lepšího na práci, asi se budu muset zamyslet nad náplní jeho času Promiň - ale připadáš mi jak z jiného světa, protože tohle snad ani není možný.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.