22.2.2011 16:07:23 štěpánkaa
Re: Dětské brýle
kolik je holčičce? Pro malé děti mám nejlepší zkušenost s optikou v Třeboradické ulici v Kobylisích (ve stejném objektu bývalo i dětské oční), mělůi tam velký výběr právě v dětském, je tam i centrální sklad Focusu, takže nebyly problémy třeba s opravou,vždy našli potřebný náhradní díl. Snad nikdy jsme neplatili přes 1000 kč. Rozhodně kup kovové obroučky, dají se snadněji sehnat ty díly a dají se různě ohnout a nezlomí se. Je také důležité, jestli je dcerka klidná a nebo "dračice" a dle toho inc¨vestovat do trvanlivých brýlí. Ve Fokusu mají často i nějaké slevy - teď momentálně nevím. Pokud jsou to první brýle, nechal bych udělat jedny, je možné že za 2 měsíce se změní dcerce dioptrie a musela bys nechávat předělat. Takže s těmi druhými bych počkala na další návštěvu u oční a rozhodně se nestyď nechat si napsat předpis, dětem do 15ti let pojišťovny hodně přispívají, bez předpisu by ses nedoplatila. Já mám kluky už velké, takže teď nakupujeme též ve Fokusu, ale vedle Bílé Labuti Na Poříčí. Kluci mají speciální skla, takže trvá asi 10-14 dní než jim brýle udělají, mě je udělali do 3 dní (jsem jen krátkozraká) a s příplatkem by to bylo i do druhého den - já nespěchala. Děti mají brýle cca od roku a čtvrt, teď jim je 14, máme opravdu bohaté zkušenosti.
Držím palce, ať vyberete slušivé, které bude dcera ráda nosit a dobře v nich uvidí,.
Odpovědět