Tak to jsem ráda, že nejsem jedinej exot, teď mám celej den pootevřený okno v kuchyni a v bytě teplota 17°C, v obýváku nebude víc jak 18°C, sedim v kuchyni v tílku a kalhotech, bez ponožek... ani nepamatuju, kdy jsem si doma musela vzít mikinu. Jsme ve staršim cihlovym domě, asi hodně topěj sousedi, jinak nevim, kde by se tady bralo teplo, sluníčko sem přes den moc nepaří. Je ale normální, že nečekaný návštěvy u mě sedí v bundách, než se rozjede topení. Já nesnášim přetopeno a to je pro mě všecko nad 20°C, přitom jsem docela nepotící člověk, prostě se jen dusim (astma). Babička i máma topěj na 22-24°C a tam fakt doslova umírám. Navíc se mi v přetopený místnosti chce pořád spát, to bych fakt nic neudělala.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.