Angrešt je vidět, že víš o čem píšeš. Můžu se tedy zeptat? Dá se nějak na pohled poznat, že eidam(cihla) bude i chuťově dobrá? Někdy je žlutší, někdy bledší, někdy je to úplně bílé a pořád je to eidam ( dle popisu, ne ten sýrový výrobek, na to dávám bacha) a i když má stejně tuk , buď 40 nebo 30%, tak i ve stejné katagorii se děsně liší, někdy je i nahořklý, to se skoro ani nedá jíst. A ještě jedna věc - poslední dobou se mi párkrát stalo, že v lednici se na nm udělala plíseň, nevím jak to popsat, takové bílé nic , ale na první pohled jasné, že není něco v pořádku. ALe to byl v lednici třeba tři, čtyři dny, uchovávaný tak jak vždy - dřív se to opravdu nikdy nestávalo. Je to třeba tím, že v obchodě ho mají "po záruce" a vlastně prodávají starý a ten je náchylný?ˇ Díky
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.