Re: Růstové grafy
nutrolin b jsem právě koupila, mám ho v ledničce, dnes smíchám v sirup. dr o tom ví, jakmile jdeme i s chřipkou nebo tak, tak vážím na její váze i sama a hlásím váhu na zapsání, aby to bylo zapsané. na testech byla ve dvou a půl, udělali ji rozbor, všechno v pořádku. sice už je to rok a půl od testů, ale myslím, že se nic nezměnilo - papání stejné, tedy bych čekala i výsledky stejné, a brali ji krev z ohbí lokte, takže nic příjemného pro nové absolvování. já jen jak vidím ty žebírka, hlavě po ránu, i když se někdy "nacpe" večer, tak mě jímá už beznadějnost. jí prý normálně ve školce, vždy mi hlásí, co snědla a kolik, doma je to horší. pět kousnutí večer do rohlíka nebo 7 lžic vařeného jídla na večeři... mezitím má svačinku po školce hned doma, pár kousnutí, pak ještě mezitím, pár kousnutí, pak "večeře". řeším to zatím tak, že dávám málo, ale často, ale i tak nevidím žádný úspěch. někdy se ale přemůže a sní celou tu sladkou rýži na svačinku, což koukám. ulítává na polívkách, ale jsou to polívky... fakt, když se zkombinuje málé jezení + neposednost, tak vyjde dcerka :))
Odpovědět