Re: Růstové grafy
hele, tak to míry máte jako my, jak jsem psala - dcera měla minulý měsíc 4 roky, měří 100cm a 12,5kg oblečená, občas i jen v noční košili.
Jí a nejí.. někdy moc hezky, někdy se ponimrá. U ničeho neposedí - ona ale má diagnostikované ADHD, ale taky to není žádný už jančení po roce na homeo.
Já mám 170 a momentálně cca 65kg, manžel má 187 a 96kg
Oba jsme se vytáhli až v pubertě, manžel až kolem 18 a oba jako děti jsme mizerně jedli a byli děsně hubení. Takže u nás je to geneticky... mám to srovnatelné i se starším synem,.. který se ze 3percentilu dostal v 8mi letech na 50 percentil, nicméně je stejně ve třídě nejmenší - má 127cm a 27kg, i zmohutněl, je to úspěch, za dva a půl roku nabral 10kg a vyrostl o 10cm, do první třídy nastupovatl ze 117cm a 17kg. Teď už rozhodně není vychrtlý, a on i špatně jedl a přesto váhu měl v normě.. on spíš nejedl než jedl.
jako sama víš jak vypadá.. naše malá je prostě celkově drobná, prostě taková drobná malá holčička..
tady dávám fotku - jak tu furt někdo píše, že ta váha je děsná - malá teda rozhodně nevypadá na to, že by strádala.. je tedy tady oblečená, teplý tlustý punčochy dělají své.. ale rozhodně nemocně nevypadá
Odpovědět