6.3.2011 12:44:01 Petina-holky 02/04, 01/09
Re: Ospamox a alergická reakce
Kili, dceři píchli ucho minulou sobotu. Byla bez teplot, jen měla veliké bolesti ucha. Z ucha ji vytékal krvavě serozní výtok. V po na kontrole bylo všechno OK, ouško se hojí, druhé vykazuje známky zánětu, není na píchání. Za 2 dny po píchání dostala horečku, tj. v úterý večer. Ve ČT jsem šla na ORL, píchlé ucho se hojí dobře, druhé vykazuje zánět bez píchání, pro horečky nasazeny ATB.Stěr se nedělal. Horečky nepolevují, ale dobře reagují na nurofen. I když mám pocit, že se dnes začínají intervaly mezi vzestupem teplot prodlužovat a dosahují konečně kolem 38. Předtím měla cca 38,6 - 39. Protože ji v SO otekly dásně a jazyk se osypal afty, šla jsem na pohotovost. Tam mi řek, že uši jsou zhojené, bez známek zánětu, závěr napsal gingivostomatitis apthosa.
Jo, dcerka má 2 roky.
Jde mi jen o to, že když měla starší dcera myslím angínu, ATB ji zabraly do 2 dne, teploty ustoupily hned a bylo ji hned dobře. Teď ta mladší má pořád horečky, vlastně od úterka a ještě se přidaly ty afty. prostě mám pocit, že ATB nezabraly. Navíc neměla nikdy afty, nytož v takovém rozsahu...jen mi to příjde všechno nějaké divné.
Odpovědět