| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna nejen o hubnutí

10.3.2011 22:44:13 Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08

Re: ahoj

Ahojky holky,

musím reagovat na Milku a Jalinku. Holky, moc držím všechno co mám aby vaše problémy problémy byly co nejmenší a nejlépe na ústupu! Ondráškovi posílám zdravotní pusinku! A Jalince k zlepšení zdravíčka taky!

Přidáváme se bohužel do řad marodů. My jsme byli teď také 3 dny v nemocnic na plánovaném vyšetření na bronchoskopii - dělají to v narkoze a bylo to docela blbé. Matoušek pobyt špatně snášel a hlavně při nástupu dlouho moc plakal. A bohužel jsme prožili negativní reakci po narkoze - Maty byl bez sebe a skoro hodinu ho drželi 4 sestry v posteli, aby si něco neudělal a nevytrhnul kapačku! Spal a přitom bdil a plakal. A nikdo mu nemohl pomoct, bylo to hrozné. Pak konečně usnul, z narkozy se vyspal a pak už byl docela dobrej a o ničem naštěstí neví. Ani neví že na tom vyšetření byl, protože brečel předem a tak jsem mu pořád říkala, že mu nic dělat nebudou a docela mi to sbaštil i s navijákem. Závěry z odběrů vzorků ještě nemáme, to bude až za dlouho a věřím tomu, že se tam nic zlého neukáže. Máme bohužel podezření na vrozenou nepohyblivost řasinek, což je neléčitelné onemocnění, které zhoršuje zdravotní stav, byli jsme dvakrát na vyšetření řasinek z nosu a tam to zatím vypadá na abnormální nález ~:( A absolvovali jsem fůru dalších vyšetření - spirometrii, orl a mimojiné i antropologii, protože se nám zdá Maty docela malý, málo váží a hlavně je hubený, nemá žádný podkožní tuk a to bohužel potvrdilo to vyšetření, výsledky teprve budou, ale neroste dostatečně a já se klepu, že je to i těma lékama co bere. A na závěr jsme byli na foniiatrii, kde doktor jednoznačně doporučuje operaci měkkého patra, prý mu unikají některé hlásky a bez operace nikdy srozumitelně mluvit nebude a kdoví jestli po ní ~n~. My mu rozumíme popovídáme si dobře a ani se nám to už takové nezdá, ale cizí lidi mu nerozumí nic a ani děti a tak si s ním nikdo nehraje,přitom je podle testů nadprůměrně inteligentní, ale neumí to vůbec ukázat.
A k tomu v práci mazec - teď jsem tam 3 dny nebyla a myslela jsem, že se pos...u, protože to ještě sama moc neumím a kolega co mě zaučuje tam nebyl a hlavně půjde za pár dní už pryč a já tam budu sama a moc jsem se to nestihla naučit. Tak mě to štve. A že děti skoro nevidím tak o tom vůbec radši nemluvím.

A hubnutí - no škoda mluvit. Už aby bylo lepší počasí.

Tak holky, tak se všechny držte, myslím na vás!
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
ahoj 8.5Yettynkaa12 7.3.2011 8:59
*Re: ahoj Dipsina 8.3.2011 20:5
**Re: ahoj Dipsina 8.3.2011 20:8
***Re: ahoj 8.5Yettynkaa12 9.3.2011 8:22
****Re: ahoj Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 10.3.2011 22:44
*****Re: ahoj 8.5Yettynkaa12 11.3.2011 20:31
******Re: ahoj Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 12.3.2011 12:25

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.