Uvažuju o nevěře
Jsem 14 let vcelku spokojeně vdaná, máme tři kluky a nikdy jsme si nebyli nevěrní (pokud jde o muže, alespoň si to myslím). Dvakrát za tu dobu jsem měla pokušení, ale vždycky jsem odolala. Teď se ale do mě zamiloval manželův kamarád a hodně to jiskří na obou stranách. Poprvé to zajiskřilo už asi před rokem, ale tehdy mě ani ve snu nenapadlo, že se mu taky líbím, ale časem nějak vyšlo najevo, že mě hrozně obdivuje, pořád o mě mluví, že už si toho všiml i můj manžel (naprosto nežárlivý typ, snad mu dokonce lichotí, jak mě jeho kamarád obdivuje). Dokonce mi řekl, že jestli si chci užít, tak jo, ale aby o tom on nevěděl . Na což jsem řekla, že to rozhodně nemám v plánu. Jsem taky hodně racionální typ, stejně jako manžel, umím si předem představit všechna rizika. Ovšem poslední dobou na sobě pozoruju známky akutní zamilovanosti a silné nutkání podlehnout.Poslední týdny se to zhoršuje, i když se snažím si to objektivizovat. Vzhledem k mému věku je to možná naposledy, kdy po mě někdo opravdu touží. Mám být racionální a neriskovat nebo to za přísných bezpečnostních opatření risknout? Dotyčný je ženatý.
Odpovědět