Re: Co udělá kombinace mikrovlákna a polystyrenových kuliček v pračce a sušičce?
Myslím, že takto to nezafunguje. Mokré utěrky nic chytat nabudou a akorát by se zasvinila ještě sušička.
Ty malý bílý bestie jsou nejhorší v tom, že se hrozně rychle nabíjejí statickou elektřinou a proto nechutně lítají a lepí se. Takže bych na ně šla asi něčím nestatickým, tj. asi něčím vodivým. Třeba mám doma takové speciální rukavice na škrabání brambor, které jsou vlastně z jemné kovové drátěnky (člověk mne bramboru v rukách a brambora se oškrabe). Tak tím bych je zkoušela lapat tam, kam neproleze vysavač. A vysávat a vysávat.
Jinak kojicí polštář jsem taktéž kdysi prala - do velkého pytle jsem vysypala pečlivě kuličky, pak povlak ještě otočila naruby a kuličky odrbala, aby se nedostala žádná do pračky a nemohla ji poškodit.
Sice zpětné nasypávání do polštáře byl opruz, ale já ho chtěla stejně doplnit dalšími kuličkami, neb už byl slehnutý, takže jsem akorát vsypávala o něco víc. Pak jsme vyluxovali podlahu s nějakými zabloudilými mrchami a od kuliček byl pokoj.
Odpovědět