18.3.2011 16:48:36 helena,2děti
Re: rozmazlují prarodiče vaše děti?
Naše děti prarodiče taktéž nerozmazlují,spíš komandují. Naštěstí se po pár nedorozuměních a výměnách názorů moc nevídáme a asi je to tak lepší. Když dojedou,tak okamžitě začne komandování,všechno děláme špatně,doma musí být všechno čistoučké,vyleštěné,na nic nesmí děti sahat,hrát si mohou jen s jednou hračkou,až si dohrají,tak uklidit na vyhrazené místo,číst se bude,jen když chtějí prarodiče a jen co chtějí oni,jíst se musí tehdy,když nařídí oni a tolik,kolik nařídí oni,pokud nechají byt jen sousto,přijde strašení čertama,bubákama,i pro ně tchyně šla na chodbu a jako se s ním domlouvala,protože dcera nechala na dně hrnečku trochu mléka. Takových případů máme stovky,konkrétně z tohoto jsme museli pět měsíců spát při rozsvíceném světle,takže mi to za to nestojí. Nevím,zda na to mám štěstí nebo moc čučím kolem sebe,ale dnes a denně potkávám desítky prarodičů s vnoučátkama,vyzvedávají je ze školky,tráví s nimi často i celé dny,víkendy,a přiznám se,že mě to mrzí,ale než aby to probíhalo tak jako u nás,tak to raději vůbec.
Odpovědět