30.3.2011 21:44:19 Lucie+3
Re: Ženatý milenec
Nemám ráda nevěry, už vůbec ne, pokud se jedná o chlapa s rodinou, dětma, je to prostě hnus a ubohost.Je to PODVÁDĚNÍ rodiny. Chápete ten výraz? Chce milenku? Tak ať to doma oznámí, nedělá z manželky blbce a jde si za mladší...tak to ale většinou není, spíš naopak. Sama jsem vdaná, mám dvě malé děti...a toto neuznávám! Stejně tak nesnáším milenky toho typu, co z toho, že mají ženatého milence dělají svou přednost, chlubí se tím...nemají výčitky vůči manželce a dětem. Upřímně, přeji jim to samé a většinou se jim to v partnertsví vrátí a to je dobře....boží mlýny?
Když má člověk rodinu, děti, měl by si uvědomit zodpovědnost a podle toho jednat....jsme dospělí, umíme si poručit. Navíc ten hnus, když chlap objíždí milenku a pak doma manželku. Co manželka, ta to často neví, ani netuší, že jí chlap potencionálně ohrožuje nějakou pohlavní chorobou...ale milenka to ví a nevadí jí to? Nebo si naivně myslí, že chlap doma manželku nechá jako jen tak, vše ok a žádný sex? Naivky. Že jim nevadí, že doma manželku hladí po stehně a druhý den objíždí je...asi blbě napsané, ale už jen tento fakt a uvědomění by pro mě znamenalo naprostý konec, kdybych zjistila, že mě manžel podváděl, jednak neodpustitelné, že ze mě dělal blbce, jednak by se dlouho hnusem otřepávala z toho, že ho strkal někam jinam a zároveň spal se mnou...neodpustitelné....
Odpovědět