Eeko, srab nesrab, většina žen skousne hodně, jen aby nebyly samy. A to i krásné, vzdělané, jinde než doma samostatné ženy.
I tady na Rodině je spousta vztahů, které by pro mě osobně byly hrůzné, a jiné si je pochvalují. A třeba i naopak. Lidé jsme různí.
Tím chci říct, že opustit třeba po 15 letech muže, který se chová, jak popisuješ, když máme společných oněch 15 let, pár dětí, dům a auto, není tak jednoduché. A já jsem i ráda, že to není tak jednoduché, ono utíkat při prvním průseru ve vztahu je docela... průser
Nesouhlasím s tebou v tom, že člověk má napřed ukončit jeden vztah, a pak jít do dalšího. Resp. nesohlasím s tím v každém myslitelném případě - někdy je z pohledu výsledku (což není okamžité uspokojení - ha, jsem hrdá a vyhodila jsem ho) lepší být rok "paralelně mimo", než hned pálit mosty a zničit vše, na co sáhnu...
Je to volba ze dvou zel, ale já se na to dívám komplexně, z pohledu rodiny jako jednotky, kde jsou i děti třeba.
Každopádně zpět k tématu milenek
. Ne, nejsou "nevinné". I proto se tomu říká milostný trojúhelník, nebudeme se přece tvářit, že jeden rožek můžeme klidně vynechat, že.