Re: Psychické týrání
Christiannal
Je mi to moc líto co musíš prožívat. Přečti si prosím příběhy Vandy, Tylity a ostatních. Pochopíš, že toto prožila spousta žen a našly vždy nějaké východisko. Já si myslím že kdybych tady chodila dříve tak už jsem dávno mohla žít úplně jinak. Myslela jsem si, že to nemůže nikdo pochopit a že takto asi nežije nikdo krom mně. Věř, že všechno se v dobré obrátí, já bych na každý pád vyhledala pomoc psychiatra /nemusí to být v místě bydliště/ možná ti poradí někdo tady nějakého dobrého.Hlavně se přestaň obviňovat, že jsi špatná ty, věř že je normální mít chyby, občas mít doma čurbes, něco nedokázat. Jsme jenom lidi a ne roboti/ty by z nás chtěli udělat naši manipulátoři - roboty bez vlastní vůle. Jsi skvělá, porodila jsi a vychováváš 3 děti, pracuješ, staráš se o domácnost, funguješ jako žena a partnerka. TY MÁŠ NÁROK NA TO ABY SI TĚ PARTNER VÁŽIL, ABY TĚ MILOVAL A TO I KDYŽ MÁŠ SVÉ CHYBY OBČAS NENÍ UVAŘENO, NAKOUPENO, MÍSTO UKLÍZENÍ SI DÁŠ NOHY NA STŮL A ČTEŠ SI, NEBO POSLOUCHÁŠ HUDBU.Prostě si skvělá a pokud se tvůj manžel chová jak se chová a nemá snahu se změnit a tuto situaci řešit utíkej pryč. Je to psychické týrání jak vyšité. Kdyby jsi se chtěla poradit, dám ti email a napiš. S tím alkoholem si dej pozor, nejen že tím nic nevyřešíš, ale mohl by to použít proti tobě. Držím ti pěsti a věř všechno se dá řešit. Ještě jednu věc - mi pomohlo když jsem se na naše manželství podívala očima cizího člověka a najednou jsem viděla tu hrůzu.
Odpovědět