Re: Setkala jsem se
Asi to záleží na škole, nebo co. Já na VŠ nechodila, dcera chodí teď a ptala jsem se jí na ten problém. Před časem byla epizoda v Ulici, jak ty dvě studentky VŠ /ta holka z dvojčat a ta s tím malým dítětem/ šly snad ke zkoušce a snažili se oblečením zvýšit své šance. Dcera prohlásila, že jsou obě oblečené jak kurvy a že tohle by teda rozhodně u nich nikomu neprošlo a že by je to zdiskreditovalo. Oblečené musejí být dívky vždy velmi komisně, žádné zadky venku, žádné výstřihy až do rozkroku. Říkala, že na té škole, kde je, neslyšela nikdy o jediném případu sex. obtěžování nebo provedení úspěšné zkoušky za sexuální protislužbu.Co je velmi zásadní, je oslovování vyučujících správnými tituly, chyba se bere jako urážka a znevažování.
Ale byla jsem dost v šoku z praktik na VŠE v Praze, které se prosákly do médií, kde se popisovalo, že jistý přednášející /snad jeden, doufám/ si studentky kategorizoval, ty atraktivní nutil po pohrůžkou nesložení zkoušky k sexu, ty méně atraktivní mu "jen" uklízely domácnost, praly, vařily a pekly. Neuvěřitelný.
Odpovědět