20.4.2011 9:31:07 Kopretinka1605
Manželova nevěra a moje snaha mu odpustit
Prosím touto cestou všechny, které mají zkušenosti s tím, jak odpustit manželovi po nevěre a vyrovnat se s tim, at mi napišou své zkušenosti. Rok po svatbě a narozenim dcerky začali u nas s manželem poblémy typu, že se citil manžel nedoceněný, odsunutý na druhou kolej a měl pocit, že jsem ho přestala mit ráda.Já měla 2 děti z prvního manželství, malé miminko a dost jsem nestíhala a nebrala na to zřetel.Chodila jsem si občas stěžovat ke kamarádce na manželovo chování a celá situace se začala zhoršovat.Po pul roce mě manžel postavil před hotovou věc, že odchází s tou kamarádkou, ke které jsem si chodila stěžovat,že s ní má pul roku poměr.Pro mě to byla šílená rána, začala jsem bojovat, vysvětlila jsem manželovi, že ho miluji,že je to jenom nedorozumnění a přetažení z děti.Začala jsem chodit k psychologovi, věnovat se hodně manželovi, chvalit ho,po celou dobu jsem nepřerušili sex. kontakt. Do toho jsem otěhotněla.Chtěla jsem jít na potrat, ale manžel tvrdě nechtěl,já to brala jako jeho rozhodnuti se mnou být. I přes mou veškerou snahu byl na mě dál hruby, dával mi najevo, jak pro něj nic neznamenám,nadával mi do hysterek, kdykoliv byl nejaký náznak meho podezírání. Situace se vyhrotila po porodu a ja mu ze zoufalství prohledala mobil a našla tam 2000 sms mezi nim a jeho milenkou, az do současnosti i sms, v ktere se definitivne rozcházejí.Nejvic mě ranilo, že v době mého pobytu v porodnici jí měl u nas doma.Manžel se přiznal se, že se mnou vubec byt nechtěl, ale čekal, jestli ona odejde od manžela, což se za ten 1,5 nestalo, tak to ukončil.Ted´se chce věnovat rodině,řekl,že si uvědomil, že to bylo špatně a chce zustat se mnou.Už 4měsíce seká dobrotu, spory máme jenom, když připomínám minulost. Věřím, že naše manželství může fungovat, ale nedokážu zapomenout, vždy chvili zvládám a pak zase ne. Do toho čtyři malé děti.Už se tím trápím 1,5 roku,nevím kudy dál,psychologové mi nijak zvlast nepomahaji.Třeba poradí některá z Vás, jsem už uplně na dně.Moc děkuji
Odpovědět